dinsdag 1 oktober 2013

Windlicht

                  Hoi Allemaal,

Na het haken van het vintage-hart met het prachtige natura cotton van D.M.C. wat ik bij Laura's Atelier heb gekocht had ik nog voldoende garen over. Op zoek naar een leuk nieuw projectje kwam ik op het blog van Creaties van Thea. Zij heeft twee hele leuke patroontjes omschreven hoe je potjes kunt om-haken. Ik kwam op het idee om dit eens op een groter windlicht uit te gaan proberen. Voor belangstellenden hierbij de link naar het originele patroon:                                         
  http://creatiesvancreathea.blogspot.nl/2012/01/patroon-waxinelichtjes.html.
 Het is een goed te volgen patroon maar ik kwam er later achter dat ik het toch anders heb gehaakt als het patroon oorspronkelijk aan gaf. Ik heb het laten verspringen. Toch vind ik het resultaat zelf erg leuk geworden. Onder de schulprand heb ik een lintje erdoor heen geregen en een lief klein bedeltje eraan gehangen. Het windlicht heeft een mooie plaatsje gekregen op mijn houtkachel en zoals jullie zien heb ik al een avond een gezellig sfeerlichtje aan gehad!!

4 opmerkingen:

 1. Mooi windlicht.
  Ik krijg bij het zien hiervan meteen zin om er ook één te haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze blijven zo leuk die windlichten en vooral met een kaarsje erin geeft het een heel mooi schijnsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer de link werkt niet meer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam per toeval op je blog en zag dit mooie windlicht dat je gehaakt hebt. Nu heb ik ooit zelf ook eens gehaakt, maar ik heb er veel grotere gaten in.....en ik hou meer van compact zoals die van jou. Mag ik vragen met welke haaknaald of je dit hebt gehaakt. Heb nog wel natura van dmc liggen. Misschien ben ik ook wel een losse haakster hihi. Hoor het wel. Je hebt er in ieder geval een volgster bij!
  Groetjes, Ina

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!