zondag 13 oktober 2013

Appeltjeskrans

                   Hoi lieve blogvolgers,

Wat is het toch heerlijk om op je vrije zaterdag heerlijk bezig te kunnen zijn met al dat mooie materiaal dat moeder natuur ons geeft. Ik vond bij het tuincentrum van die leuke kleine groene appeltjes.


Daar heb ik vanavond dit kleien kransje mee gemaakt. Heel simpel. Gewoon gaatjes in geprikt en op een stuk stevig ijzerdraad geregen bovenaan dit ijzerdraad twee haakjes gebogen en in elkaar gehaakt. Dit omwikkeld met raffia en er een strik in gelegd. Van een paar appeltjes met een stukje raffia de steeltjes aan elkaar gebonden en onder de strik gehangen. Een leuke en simpele manier om een krans te maken. Ik vind `m zelf erg leuk op mijn voordeur hangen.


 Naast mijn voordeur heb ik mijn oppot-tafel gezet en daar ook een gezellig herfsttafereeltje gecreëerd met een witte Chrysant een oud olijfolieblik en een gezellig olielampje die ik voor een koopje bij de bloemenwinkel bij ons op het winkelcentrum op de kop heb getikt.Als het olielampje s`avonds brandt geeft het zo'n gezellig sfeertje onder het afdakje bij mijn voordeur!!


 Verder heb ik bij loods vijf een mooi zinken blad gekocht en daar een mooie pol heide op neergezet en  naast wat leuke callebassen verder alle schatten uitgestald die ik van de week in het bos bij elkaar heb geraapt. De appeltjes die ik nog over had heb ik een in glas voor de chrysant geplaatst. Heerlijk om met een paar spulletjes zo'n gezellig hoekje te kunnen creëren.Fijn weekend nog verder allemaal!!


4 opmerkingen:

 1. leuke herfst-tafel leuk idee dat kransje

  groetjes mingle-mangle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat mooi gedaan, als dat nu geen warme herfstwelkom is bij jouw thuis dan weet ik het niet meer.
  Heerlijk hè, om zo van je eigen huis een gezellige plek te maken en lekker te rommelen op je vrije dag. Ik vind je appeltjeskrans héél erg mooi!
  Fijne zondag, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je herfst tafel en dat kransje is zo leuk !!!...fijne zondag !! liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat ziet er echt super gezellig uit.
  En met het weer van vandaag is het echt een herfst tafereeltje...

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!