donderdag 24 oktober 2013

Wanddecoratie van steigerhout!

                         Hoi allemaal,

Van de week een workshop gevolgd bij een dochter van een bewoonster die ik heb verzorgd. Zij heeft een leuk eigen bedrijfje aan huis waar zij workshopjes geeft en leuke spulletjes van o.a. clayre en Eef verkoopt. We zijn van planken steigerhout een wanddecoratie gaan maken. De planken lagen al voor gezaagd op ons te wachten. Deze mochten we eerst gaan opschuren . Daarna zijn we met twee dwars-latten de drie planken aan elkaar aan het timmeren geweest tot een geheel die we met krijtverf mochten verven.

Na een kopje thee zodat de verf goed kon drogen de boel aan het opschuren geweest met een nat schuursponsje om het een beetje vintage te krijgen.Toen volgde het lastigste werk om de latten op  het wandbord vast te krijgen maar met hulp van de echtgenoot van Tonnie kregen we dit voor elkaar!!
 Daarna mochten we het bord naar eigen idee aankleden met wat leuke hangers en drie schattige haakjes. ook weer van mijn  geliefde merk  Clayre en Eef.Daar zijn zo veel leuke spulletjes van te vinden en gelukkig zie je in Nederland dat steeds meer zaken die leuke spulletjes gaan verkopen!!
 Zelf heb ik nog dat schattige kleine vaasje bij haar gekocht en de robuste fles met de kurk. Moe maar voldaan zijn we die avond naar huis gegaan met dit leuke wandbord. Nu nog even gaan verzinnen waar dit boord een mooi plaatsje gaat krijgen!!

11 opmerkingen:

 1. zo dit ziet er prachtig uit en zo leuk nu een eigen juweeltje in huis gemaakt!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat is dit mooi gemaakt Monique, gaaf zeg om dit zelf te maken een pronkstukje.


  lieve groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk geworden, wat zal je er trots op zijn!!

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt supermooi en zou het zelf willen proberen. Zou ik mogen weten hoe die plankjes aan de voorkant zijn bevestigd?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vraag me nu echt af hoe je de losse plankjes erop bevestigd hebt want ben er ook mee bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. vraag me nu echt af hoe je de losse plankjes erop bevestigd hebt want ben er ook mee bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Monique,

  Ziet er hartstikke mooit uit die wanddecoratie van steigerhout! Maak jij ook wel eens steigerhouten meubels? Die zou ik namelijk ook wel eens door jou gemaakt willen zien!

  Alvast bedankt voor al het moois.

  Groetjes,

  Koen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk! Een vraagje waar kun je deze workshop volgen? heb je een naam of adres? Ik zoek namelijk deze workshop voor een vrijgezellenfeest die ik aan het organiseren ben....en het is heel moeilijk om te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!