zaterdag 5 oktober 2013

Nationale kringloopdag!!

 Hoi Lieve blogvolgers,

Als je zoals ik in de zorg werkt heb je niet ieder weekend vrij. Ik kan er dan ook heerlijk van genieten als ik dan wel een weekend vrij ben vooral na een hele drukke werkweek !! Vandaag stond op het programma om met mijn vader zijn boodschapjes te gaan doen. Bij deze winkels zit ook een grote kringloopwinkel en mijn vader vind het heerlijk om na de boodschapjes ook daar even rond te neuzen.
Zo ook vandaag bezochten we de kringloopwinkel waar het razend druk was. Wat bleek nu; er was een nationale kringloopdag.Ondanks de drukte heb ik een aantal leuke dingetjes op de kop weten te tikken. 
 Dit lieve peper en zout stelletje!
 Prachtige puddingvorm!!
Een römertopf.  Die stond al een tijdje op mijn verlanglijstje na een leuk artikel hierover gelezen te hebben in een Daphne's Diaries. ER stonden heerlijke recepten bij en ik bedacht me toen dat ik ook maar eens zo'n
römertopf moest gaan aanschaffen. En nu stond hij bij de kringloop voor 3 euro 50. Geen geld toch!!
 Ook vond ik een gave puddingvorm in de vorm van een vis. Verder nog wat glaasjes gekocht die ik wil gaan omhaken!! En voor alles bij elkaar was ik nog geen 12 euro kwijt!! Ik was helemaal blij!!
 En nog blijer toen ik thuiskwam wat de postbode had een pakketje bezorgd. Hier bleek de give-away in te zitten die ik van de week bij Anita van scarborough Fair gewonnen had.
Toen ik de doos opende kwam er een heerlijke lavendellucht me tegemoet. Alle kadootjes had Anita met zorg verpakt.Er kwam zoveel moois uit de doos!!
            Waaronder een prachtige flacon van stof,
             Een lief hartje met kleine kraaltjes eraan,
Een heerlijk geurend en prachtig bedrukt zakje met lavendel erin! En nog veel meer moois !!Anita heel erg bedankt.Ga gerust eens op haar blog kijken en ze verkoopt prachtige zelfgemaakte spulletjes in haar webwinkel!! Echte aanrader!! Hierbij nog even de link naar haar blog: http://scarborough--fair.blogspot.nl

3 opmerkingen:

 1. Haaa wat grappig, ik had precies hetzelfde.
  We wilde even wat boodschapjes doen en toen kwamen we langs een kringloopje met buiten een grote rommelmarkt, ik had dus ook niet door dat het nationale kringloopdag was hihi.
  Ik heb er ook wat leuke spulletjes gescoord...en wat heb je een geweldig kado gewonnen...jouw dag kon vast niet meer stuk.
  Geniet er van.

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk...ik kom vaak bij de kringloop, maar wist helemaal niet dat er zoiets als een Nationale kringloopdag bestond..Je hebt leuke spulletjes gevonden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor je lieve woorden op mijn blog !!...leuke blog heb je !! ik ga je volgen hoor.....wat een geweldige hond was Banjer mooie kop....hoe oud is ie geworden ????...liefs fijne dag van mij...x !

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!