maandag 9 september 2013

tea-rific!!     Hoi allemaal,
 De laatste dagen had ik s`avonds na een hele dag hard gewerkt te hebben niet veel zin in groot freubelwerk dus ben ik maar eens gaan neuzen in mijn map met werkjes die ik ooit nog eens wil gaan maken en stuitte op dit leuke patroontje  van een theepotje dat ik  ooit eens bij Stefanie van der linde van http://www.byscraffy.blogspot.com   heb besteld.

Dit leuke theepotje dacht ik even snel gemaakt te hebben maar ik ben er toch wel even mee bezig geweest. Ook omdat ik het leuk vond om op het potje zelf een motiefje te borduren wat niet op het patroon zelf staat.
Vandaag ben ik lekker vrij en heb me voorgenomen om deze eerste echte vrije dag maar eens alleen maar te gaan vullen met dingen die ik leuk vind te gaan doen. Na lekker wat te hebben uitgeslapen en een goed boek te hebben uitgelezen ben ik dit lieve kleine theepotje in elkaar gaan zetten en ben zelf erg tevreden over het resultaat.

3 opmerkingen:

 1. Oooooooooooooooooh, wat is het een schatje, die zal maar aan je sleutel bengelen, prachtig!
  Geniet van de rest van je vrije dagje :)
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha wat een leukerdje...dat lijkt me inderdaad nog wel een werkje en juist omdat het zo klein is.
  Nou ik hoop dat je lekker van je vrije dag hebt kunnen genieten, het theepotje is tenminste goed gelukt.

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!