zondag 25 augustus 2013

Klaartje

                            Hoi Allemaal,
Het heeft even geduurd,maar nu dan eindelijk een nieuwe post van mij!! Ik ben van de zomer niet zo productief geweest. Ik heb veel in de tuin gewerkt en genoten van het mooie weer!! Lekker veel gelezen en heerlijk uitgerust van het drukke afgelopen jaar!! Nu ook weer druk op mijn werk want in de zorg( vooral in de verzorgingshuizen) gaat er een hoop veranderen en brengt een hoop werk met zich mee omdat ik naast mijn werk ook nog in de O.R. zit. Een spannende tijd voor ons allemaal!
 Deze koe hebt ik gehaakt voor mijn collega die gek op koeien is. Het is een patroon uit het boekje: Haakparty op de boerderij van Christel Krukkert. Ze heeft al meerdere boekjes geschreven en haar patroontjes zijn heel makkelijk te volgen.Ik heb `m met veel plezier gemaakt en mijn collega heeft `m al een mooi plekje bij haar thuis gegeven!!

2 opmerkingen:

 1. Ohhh, ik vind hem toch zooo waanzinnig gaaf!!!
  Echt geweldig gedaan, Monique.
  Heerlijk toch, zo'n zomer lang lekker in de tuin bezig zijn? Ik denk dat veel freubelmiepen 'last' hebben van zo'n productiedipje hoor! Maar Klaartje is weer een hele mooie start voor een nieuw freubelseizoen, dus we kunnen vast weer een boel moois van jou verwachten.

  Liefs,
  Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wat een schattig koetje♥ is dit ben verliefd..;)!!
  Fijne creatieve♥ week♫ Liefs♥ Gaby..♥

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!