zondag 28 april 2013

Herdenkingshart voor Banjer


 Hallo lieve blogvriendinnen,
Vandaag heb ik een zware dag omdat mijn geliefde  hond Banjer als hij nog geleefd had jarig geweest zou zijn. Helaas hebben we hem in januari in laten slapen. Dit is voor ons een hele zware beslissing geweest. En we missen hem nog zo iedere dag. Omdat ik graag een mooie herdenking aan hem wilde hebben ben ik kort na zijn overlijden al aan een herdenkingshart voor hem begonnen.

allereerst heb ik twee mooie foto's (die ik gemaakt had in de laatste weken toen hij nog leefde ) uitgezocht en op transferpapier uitgeprint en deze op een katoenen lap gestreken.


Ook heb ik zijn naam geborduurd. .Daarna heb ik uit een mooie lap twee harten geknipt.
Ik heb de twee foto's erop genaaid en het hart versierd met lint en kant
 als laatste heb ik de twee harten aan elkaar gezet en opgevuld deels met vulsel en deels met de haren van zijn Banjer vacht die ik bewaard had om deze ooit te gaan spinnen tot wol.
 Zo zit dit hart vol met herinneringen en was het voor mij een goede verwerking om het verlies een plaatsje te geven. hij krijgt een mooi plaatsje bij al zijn andere spulletjes en bij zijn urn. Dat heeft hij verdiend!!Lieve Banjer: Niet meer lijfelijk bij ons maar wel voor altijd in ons hart!5 opmerkingen:

 1. Ach wat heb je dat weer mooi gedaan Monique! Wat een mooie herinnering aan jullie lieve Banjer!

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi hart heb je gemaakt voor jullie lieve Banjer. Wat is het zwaar hè om zo'n lief maatje te moeten missen.
  Je heb zo een mooie herinnering aan hem.
  Sterkte en liefs, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oohh wat ziet dit er bijzonder mooi uit en ja zo kanjer verliezen doet zeker veel pijn maar nu heb je toch een prachtig aandenken aan hem!!
  groetjes
  corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Lieve Monique...wat kan ik nog zeggen? Ik voel met je mee! En hoop dat je ondanks het gemis kan genieten

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!