maandag 1 april 2013

Nog een ei om het af te leren!!

 Gisteren gezellig de familie bij ons gehad om het Paasfeest te vieren. Gezellig samen geweest met lekkere hapjes en een heerlijk diner dat heel goed geslaagd was. Vandaag een lekker rustig dagje. In het paasmagazine van de site inhaken stond een prachtig patroon om een ei in te haken. Ik had helaas geen fijne katoen dus ben ik het met gewoon katoen gaan maken.. Helaas viel het patroon daardoor wel wat groter uit als de bedoeling was maar voor alles is een oplossing. Ik had bij Op Rozen.( een bloemist met prachtig brocante) prachtige ganzeneieren gekocht die al leeggeblazen waren. Laat nu zo'n ganzenei er prachtig inpassen. Heel leuk om te maken en als je het patroon volgt best simpel. Nu nog op zoek naar wat fijner garen want ik wil natuurlijk voor volgend jaar ook nog een paar gewone eieren inhaken!
Verder heb ik nog een paar piepschuimen eieren versierd.,maar ik krijg ze niet zo mooi als ik ze bij jullie op de blogs zie. Maar aldoende leert men. Fijne tweede Paasdag vandaag!!
Veel liefs van Monique

3 opmerkingen:

 1. Nou, ik vind ze toch wel geslaagd hoor, mooi gedaan. Het hakenjasje rond een eitje heb ik ook geprobeerd maar ik leerde er één ding uit: haken is aan mij niet besteed;)
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ze zijn zooo leuk, je hebt echt de smaak te pakken he :-)

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Monique,
  Bedankt voor je ontzettende lieve woorden, heerlijk om zo even opgebeurd te worden als je een beetje verdrietig bent.
  Ja ik moet me niet kwaad maken over zo´n mens maar die boze woorden raakten mij ontzettend.
  Ik heb zo´n ontzettend veel warme berichtjes gekregen op mijn blog en via de e-mail dat maakt alles weer goed wat zij verpeste.
  Ik heb die boze worden één voor één in de prullenbak gegooid en ga gewoon lekker door met mijn stijl:)

  Mijn dochter maakte ook een lief gehaakt hoesje rond wat ganze eieren maar die van jou is ook prachtig.
  Een knuffel voor jou en ik wens je een fijne avond.
  Liefs Gerda

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!