vrijdag 19 april 2013

Katten-hart

Hoi allemaal,
lekker een paar daagjes vrij en dus buiten het noodzakelijk huishouden tijd om lekker te gaan zitten freubelen.Het weet is vandaag weer een stuk minder dus heb ik vanmorgen mijn borduurtje afgemaakt die ik voor het hart dat ik voor mijn zus aan het maken ben.Ik kan het met een gerust hart laten zien omdat zij geen blog heeft.Ik heb het in de kleur geborduurd waar ze zo van houdt en wil het op een mooi hart met wat kantjes gaan bevestigen. Mijn zus heeft geen kinderen maar is erg gek op haar kat Kika.helaas heeft ze nog twee katten gehad maar die zijn beiden verongelukt door onder een auto te lopen.Ze is naast dat ze mijn zus is ook mijn beste vriendin en kan altijd bij haar terecht en daarom wil ik haar graag gaan verrassen met een mooi hart!!Het patroontje heb ik van het blog chezmounette.blogspot.com.Als het helemaal af is zal ik het nogmaals op mijn blog plaatsen
 Ook heb ik van de week bij  mijn favoriete brokantewinkel Oud -Wit een bliksembezoekje gebracht om mijn bestelde J.D.L. op te halen.Ik heb gelijk een klein potje krijtverf van LÀuthentique gekocht om een schattig koffertje mee te gaan verven in de prachtige kleur lentebloesem.
de dames van Oud -Wit staan trouwens de komende dagen op de Fair aan de maas met een kraam die wie een gaatje heeft moet daar maar eens gaan kijken.
 Ik hoef me dus niet te vervelen en ga zo eerst eens lekker met een kopje thee en mijn nieuwe blad op de bank lekker genieten!! Fijne dagen allemaal!!


5 opmerkingen:

 1. Harstikke mooi gedaan Monique, ben benieuwd hoe het eruit ziet als het helemaal af is!!

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig hart ben je aan het borduren Monique. Wat lief om je zus hiermee te verrassen.
  Jij verveelt je het weekend vast niet met dit mooie magazine.
  Heerlijk om mee te werken de verf van L'Authentique. Ik heb hier de planken van de schouw in de kleur Inkpotje van dit merk geverfd.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Monique jou nieuwe borduurderijtje! Zal ze erg blij mee zijn!! Ik ben erg benieuwd naar de krijtverf! Hier in huis heb ik het namelijk op de muur van de gang en het trappenhuis, krijtverf met eggshell , voor dat mooie matte poederige effect. In Engeland was dat altijd volop te koop, maar ja ga nou eens voor een blik verf helemaal de zee over. Gelukkig is er nu internet en is aan alles makkelijker te komen. Fijn weekend!
  Liefs carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief Monique dat je je zus wil verassen met zo`n prachtig borduurwerkje..
  En het ziet er super mooi uit, ze zal er heel blij mee zijn en helemaal omdat haar zus het gemaakt heeft.
  Ik ben benieuwd hoe je koffertje gaat worden.

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal je zus blij zijn want het geborduurde hart is op zichzelf al heel mooi en jij zal het vast weer prachtig afwerken!
  Wat een mooie kleur verf heb je gekozen, lekker lentegevoel krijg je daar van hè :)
  Ik wens je een heel mooi weekend toe, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!