zaterdag 26 januari 2013

Brrr. koud,  Hoi Allemaal,
Brrr. wat is het koud. Ik ben nu lekker thuis en heb mijn kacheltje heerlijk aan. Afgelopen winter hebben we natuurlijk de boel flink verbouwd en hebben toen een harte-wens van mij in vervulling laten gaan; Een houtkachel !!! Rondom met speksteen en er zit een speciale stand op dat hij de verbrandingswarmte extra rond laat circuleren waardoor de spekstenen warm worden en die stralen deze heerlijke warmte uit. Straks avonddienst maar nu nog even genieten van de warmte en lekker freubelen.
Mijn borduurtje heb ik net af maar wil er nog iets leuks mee gaan doen.Als ik dat klaar heb zal ik het jullie laten zien. Ook ben ik vanmorgen nog wat boodschappen wezen doen met mijn vader en bij hem in zijn buurtje zit een schattig winkeltje Tante Pollewop genaamd. Ze verkopen er speelgoed maar ook een heleboel leuke knutselspulletjes. Ik heb er al een keer een ouderwetse punnikpaddestoel gekocht en vandaag zag ik in de etalage een schattig pakketje ijsvrij genaamd. Hierin zittenstofjes en vilt om twee kleine meisjes van vilt te maken. IK vond ze zo leuk dat ik het niet kon weerstaan en heb het pakketje gekocht.
Ook zag ik binnen van die oude wasknijpers liggen voor een klein prijsje en ook die heb ik mezelf kado gedaan evenals twee houten klosjes. Je moet tenslotte jezelf ook wel eens verwennen vond ik. Ik ben helemaal in mijn sas en mijn vingers jeuken om ermee aan de slag te gaan. Maar helaas roept de plicht. Maar ik heb wel een leuk vooruitzicht om weer wat te gaan doen. Heerlijk mijn kacheltje aan ,kopje thee of warme anijsmelk erbij en het grote genieten kan beginnen.


Geluk is toch soms heel gewoon  of ben ik gewoon een bofkont!!
 Veel liefs !! Monique


5 opmerkingen:

 1. OOH wat ziet dat er gezellig en warm uit bij je Monique! Zeker genieten zo'n kachel!!
  Je hebt weer leuke spullies gekocht, dus als je vrij bent, kun je weer lekker aan de slag! Een heerlijk vooruitzicht!!

  liefs, El

  Oh by the way; je moet even je woordverificatie uitzetten op je blog, want dat is voor reageerders vreselijk irritant :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig zeg je houtkachel kon je wel gebruiken met die kou !
  wat is je borduurtje gaaf gewoden !Leukkkkkk die spulletjes die je gekocht hebt !
  Veel plezier ermee !

  Groetjes Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique,

  Wat leuk dat ik je tegen kwam op mijn
  blog, bedankt voor je lieve reactie

  Wat schattig dat "Ijsvrij"Pakketje dat
  je tegen kwam. Lijkt me erg leuk om
  te maken.

  En wat heb je een prachtige kachel zeg,
  inderdaad als het speksteen eenmaal
  goed warm is straalt het zo heerlijk
  warmte uit. Dit soort kachels van speksteen
  zie je ook vaak in het buitenland.

  Wens je nog een fijne avond,

  Lieve groet,
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben in love op je kacheltje, en staat zo sfeervol bij je, complimentjes voor je creatieve blog hoor en wie weet tot horens ;o)

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!