zondag 13 januari 2013

Uiltjes

Hoi allemaal,
Afgelopen jaar heb ik niet stil gezeten. Ik ben  met een nieuwe opleiding begonnen tot eerst verantwoordelijke verzorgende. Voor mij is het best een pittige opleiding die naast mijn werk en het huishouden en mijn gezin best veel tijd met zich meebrengt.  Maar ik zal er wel veel aan hebben voor mijn werk in het verzorgingshuis dus we bijten nog maar even door. Tussen de bedrijven door ben ik wel aan het freubelen geweest. Ik heb dit schilderijtje geborduurd. Het is een patroontje uit  het boek Eline's winterhuis
Het was leuk om tussen te bedrijven door toch nog even lekker te freubelen. Borduren kun je ook snel oppakken zonder dat heel de tafel gelijk overhoop ligt en het is heerlijk om je zinnen even te verzetten tussendoor. Jammer  genoeg zijn de foto's wat gelig uitgevallen door de flits maar in het echie is het een heel lief schilderijtje geworden.
Veel liefs van Monique

3 opmerkingen:

 1. Schattig Monique!! Inderdaad, borduren geeft lekker weinig troep en is snel op te pakken en weer weg te leggen :-).

  Gaat het weer een beetje met jullie??

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je dat je de opleiding gestart bent, nooit slecht om zulke initiatieven te nemen, ook al is het soms even pittig! Ik wens je heel veel succes hiermee :)
  Je borduurtje is mooi, ik vind ze leuk die winteruiltjes. Zalige hobby is het toch hè, ik heb ook altijd wel een borduurtje in mijn handwerkmandje liggen.
  Fijne winterweek, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk! En ook een heel schattig lijstje.M'n handen jeuken als ik dit zie. Maar eerst maar eens andere dingetjes afmaken.

  Ik ga je zien , Carla

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!