donderdag 7 februari 2013

Eindelijk af ! !

Hoi Allemaal,
 Beloofd is beloofd. Ik zou jullie nog laten zijn wat ik met het borduurtje Happy Birthday heb gedaan.
Ik vond het wel leuk om nu eens geen kussentje ervan te maken maar een hanger. Op  open dagen van Doe@ding had ik een hele leuke kledinghanger gekocht. (Volgens mij van Melissa Francis)Toen ik de hanger kocht  had ik al gelijk een idee  om er een  leuk borduurtje aan te gaan hangen.
 Ik heb een katoenen grijs ruitje eronder genaaid en deze opgevuld met synthetische vulling waardoor hij iets dikker is en daarna versierd met mooie kantjes en knoopjes van Tilda. In het echt zijn ze parelmoer achtig
maar dit komt niet goed op de foto over.Van stukjes kant het ik reepjes geknipt;deze gerimpeld en er een bloemetje van gemaakt. In het midden ook weer zo`n parelmoer achtig knoopje genaaid.Over een maand is mijn jongeste zoon jarig en dan mag de hanger gaan pronken in de woonkamer.
Veel liefs van Monique

2 opmerkingen:

 1. Wow Monique, wat een schatje!! En zo keurig afgewerkt zeg. Petje af hoor!! Ik zou het niet kunnen.

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Monique, ik kwam je even bedanken voor je ontzettend leuke reactie in mijn gastenboek waar ik blij mee ben:)
  en dan zie ik nu pas dat je je borduurtje hebt afgewerkt en hoe zeg! Wat heb je dit weer mooi gedaan,het is echt een mini-quiltje geworden, prachtig!
  Wat zal dit mooi hangen te pronken met de verjaardag van je jongste, echt een werkje dat je met trots uit de kast haalt!
  Ik wens je alvast een heel mooie week toe, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!