vrijdag 19 augustus 2011

Tijs ziet Abraham


Vandaag een kaartje die ik gemaakt heb voor mijn zwager Tijs. hij is vandaag 50 jaar Geworden.       
Van harte tijs.Helaas kunnen we het vandaag niet vieren wantTijs  heeft vanavond een optreden dus
het feestje houden we tegoed. Omdat tijs helemaal gek is van  zijn gitaar heb ik naar een passend plaatje gezocht en gevonden. Het is van Kenny K. Hiervan kun je digi's bestellen maar ik heb dit plaatje gegoogled.Er is een site waar je kleurplaten kunt downloaden maar ook in de grootte van een plaatje voor op een kaart.   

Groetjes van monique                               

P.S. voordat ik dit berichtje ga plaatsen wil ik er nog even bij vermelden dat ik de leuke teksten van Marit Meijer heb gebruikt.Ze heeft een heleboel leuke teksten die je mag downloaden en gebruiken voor je kaartjes en scrap-werk. ( http://scrap-a-licious-times.blogspot.com)
Bedankt Marit!

P.S.2 jullie zullen wel denken wat doet dat witte papiertje aan de binnenkant van de kaart onder het diaraampje.Daar heb ik later een geldbedrag gedaan omdat tijs graag geld voor zijn verjaardag wilde om iets groters te kopen,vandaar!!11 opmerkingen:

 1. Ik had hem natuurlijk al in het echie gezien, hij is super gaaf!!

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,
  Ik las bij Elly over jouw eigen blog en dacht, kom, laat ik eens kijken en de eerste kaart die ik zie is een geweldige mannenkaart!!! Ik wil dus wel eens zien wat je nog meer voor moois gaat maken en ben meteen volger geworden...
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Monique.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi monique, via het blog van Elly kwam ik bij je terecht.
  Je hebt al mooie kaarten geplaatst.
  Super!!
  Heb me aangemeld als volger.

  Lieve groetjes Noriko
  www.norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Monique. Gefeliciteerd met je blog , ik las het bij Elly. Ze heeft gelijk je maakt erg mooie kaarten , al heb ik er nog maar twee gezien. Maar dat worden er vanzelf meer. Ik wens je veel succes en plezier met je blog.
  Kom je ook eens bij mij langs ?
  Groetjes Adrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via Elly heb ik jouw blog gevonden.
  Wat een mooie mannenkaart!! Ben meteen volger geworden. En leuk, dat je nu ook een eigen blog hebt. Zelf ben ik eigenlijk ook nog maar een beginneling (sinds mei)... En al helemaal verslaafd! Het technische deel heb je zo onder de knie...En anders gewoon je vraag posten.

  Groetjes, Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf kaartje, Monique! Hij is helemaal geweldig, en dat zal je zwager vast ook wel vinden. Fijn weekend verder!

  Groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elly maakt goede reclame voor je en terecht! Het kaartje voor je zwager is helemaal te gek geworden. Ik ben benieuwd wat je ons nog meer gaat voorschotelen dus ben ik meteen volger geworden.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Monique,
  elly heeft niks teveel gezegd hoor,
  het werd zeker tijd dat je je kaartjes aan andere blogsters laat zien,
  meid ze zien er prachtig uit
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi hi, nog iemand die via Elly bij jouw terecht komt... maar ben blij dat ze je link even heeft vermeld, schitterend kaartje zeg!!!
  Morgen hebben we weer een challenge bij het KennyK challenge blog, je moet als je tijd hebt maar even komen kijken, die digi's zijn écht heel gaaf!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supergaaf kaartje heb je gemaakt, tip om een berichtje achter te laten: bij aanmelden het vinkje NIET aanvinken,

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!