woensdag 24 augustus 2011

Kraamvaderdoos


Hallo allemaal,
Vandaag wil ik jullie het kraamvaderdoosje ( leuk scrabbelwoord) laten zien dat ik voor mijn neef hebt gemaakt toen we op kraamvisite gingen. Het idee is niet van mezelf. Ik heb het idee ergens  tijdens het bloghoppen opgedaan.Ik weet helaas niet meer bij  welk blog zodat ik diegene niet kan bedanken voor haar idee. Ik vond het zo'n leuk ideee omdat het meestal de kraamvrouwen zijn die vanalles krijgen en de kraamvader komt er meestal bekaaid vanaf. Natuurlijk heb ik er wel een eigen draai aangegeven.  Mijn neef vond het erg leuk .maar natuurlijk ben  ik weer benieuwd naar jullie reacties.Allemaal een fijne avond toegewenst!
 Groetjes van Monique
P.S. Nog even een toegelichting op de vraag van Andrea wat ik in het kraamvaderdoosje heb gedaan:
Een baby-luier(gekocht in  de speelgoedwinkel voor een baby-born pop) voor noodgevallen,Een pakje papieren zakdoekjes om de gelukstranen op te vangen, Een set oordopjes tegen het baby gehuil wat baby's soms veel doen in het begin, Een knijper tegen de stank als er verschoond moet worden. En als laatste heb ik er een flesje flugel( sterke drank) in gedaan voor als de kersverse vader er even door heen zou zitten.!!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Monique,
  ook ik vind het een leuk idee en mooi gemaakt
  maar wat doe je er dan in, een doosje tissue's?
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super idee en weer super lief gemaakt!!

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique

  Het is echt een lief doosje geworden.
  En een heel leuk idee.
  Je moet er maar opkomen.
  Hij is super lief en mooi gemaakt.  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,

  Wat een leuk cadeau is dit.
  Leuk idee, maar vooral heel mooi uitgewerkt.
  Super!!

  Lieve groetjes Noriko
  www.norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk idee!!! Hartstikke mooi!!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Monique, Allereerst ontzettend bedankt voor je complimenten. Je vroeg aan mij hoe ik de blauwe takjes heb gemaakt. Ik neem een ijzerdraadje dat ik om een pen wikkel. Vervolgens trek ik het iets uitelkaar. Ik doe aan een uiteinde een klein beetje 3d-kit en gaan vervolgens het ijzerdraadje vol rijgen met kleine kraaltjes en op het andere uiteinde ook weer een klein beetje kit.
  Het is vrij simpel maar ik vindt het wel een leuk effect hebben. Ik zag dat je nog maar net bent begonnen met je blog. Je creaties zijn nu al prachtig, je hebt er weer een volger bij. Ik las ook dat je soms problemen hebt met het plaatsen van berichtjes. Hier heb ik ook last van gehad. Voor mij was de op lossing om het vinkje "ingelogd blijven" NIET aan te vinken. Het heeft bij mijn in iedergeval geholpen ik hoop bij jouw ook. Heel veel succes met je nieuwe blog.
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!