donderdag 18 augustus 2011

Mijn eerste kaartje


Gisteren ben ik bij Elly ( Elly's cardcorner.blogspot.com)geweest om te freubelen. zij heeft me uitgelegd hoe ik mijn kaartjes op mijn blog krijg. Vandaag maar eens gaan proberen en ik geloof dat het me gelukt is.Dit kaartje met een stempel van L.O.T.V.)  heb ik al een tijdje terug gemaakt voor Lia ( Van my scrapworks.blogspot .com) Zij had voor mij stempels besteld van L.O.T.V. en als dank heb ik dit kaartje voor haar gemaakt en naar haar gestuurd. Ze was er erg blij mee. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op dit eerste kaartje!!

Groetjes van monique

5 opmerkingen:

 1. Joepie!!! Het is je gelukt!!! En meteen een super schattig kaartje geplaatst.Nou het gaat helemaal goed komen met dat blog van jou hoor ;-). Ben benieuwd naar de volgende....

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwww, wat een leuke binnenkomer!! Ik vind hem geweldig hoor! En nu maar lekker bloggen, er valt nog van alles te ontdekken. ;)

  Groetjes, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig leuk dat je ook gestart bent met bloggen, en je kaartje ben ik nog steeds zo blij mee
  liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful card is welcome at other times I look forward to see your work. Success on your blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Machtig mooi! I think that is proper Dutch. I have been in Canada for 57 years so my Dutch is not that good. I came here in 1956 when I was 6 years old.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!