dinsdag 5 november 2013

Lichtjes met P.T.T. postzakmotief

         Hoi Lieve blogvolgers,

Daar ben ik al weer met een post. Ik heb op dit moment vakantie en geniet daar met volle teugen van door lekker veel te fröbelen. Ik ben op dit moment helemaal verslaafd aan het omhaken van de potjes babyvoeding. De grote potjes heb ik van een collega gehad maar omdat ik de kleine potjes ook erg leuk vond om erbij te haken ben ik zelf maar wat fruithapjes gaan kopen en heb deze gewoon als toetje opgegeten.Hoe ver kan een mens gaan in zijn hobby maar ze smaakten niet eens zo heel verkeerd!! Op dit moment zie je de postzak-print veel voorbij komen in allerlei variaties van stoel bekleden tot memory-bord en onderzetters. Zo kwam ik op het idee om de potjes maar een te gaan omhaken in deze print. De touwtjes die ik er doorheen geregen heb zijn gevlochten in de kleuren  van de print. Al met al een leuk resultaat al zeg ik het zelf!!
 Het patroon  om deze potjes te haken heb ik al eerder op mijn blog vermeld en komt van het blog van: Creaties van Creathea.
 Link:
http://creatiesvancreathea.blogspot.nl/2012/01/patroon-waxinelichtjes.html

Kopieer deze link en zet `m in je balk en als het goed is kom je dan op haar pagina!!

Fijn dat je weer even bij me langskwam en bedankt voor je leuke berichtjes!! Ik lees ze altijd erg graag!!
 Fijne dag allemaal!!ik ga nu helaas even aan het noodzakelijk kwaad namelijk de strijk!!( Moet helaas ook gebeuren maar ik weet wel wat leukers om mijn tijd mee te vullen!!

3 opmerkingen:

 1. Hahaha wat grappig dat je aan de fruithapjes bent gegaan voor de kleine potjes.
  Het is in elk geval een verantwoorde snack....en wat zijn ze de potjes leuk geworden.

  Veel sterkte met de strijk.

  Liefs, Ciska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Monique, bedankt voor je reactie op mijn blog, wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen. Leuk idee en mooi gedaan je postzak theelichtje!
  Liefs,
  Christelle

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!