vrijdag 2 september 2011

Especially for you

 
Hallo allemaal,
Ik werd wakker en het zonnetje scheen. Wat is dat fijn wakker worden. Helaas heb ik de komende drie dagen avonddienst en moet weer hard aan de slag! Maar degene die het weekend vrij hebben boffen. Ik hoop voor jullie dat het weer zo mooi blijft. Vandaag laat een een kaartje zien van een hard werkende Tilda in de tuin( ook een hobby van mij; ik kom alleen tijd te kort omdat ik zoveel leuk  vind. Heben jullie daar ook wel eens last van!?!) Het papier dat ik gebruikt heb is van My minds eye ( Stella rose)  Ik vond het weer eens wat anders en lekker zomers. De bloemen en swirls zijn van Marianne design. Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden. Allemaal een heel fijn en zonnig weekend toegewenst!!  veel liefs van monique

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart. Mooi papier ook. Jammer voor je ,dat je met dit weer moet gaan werken. Het zijn misschien de laatste zomerse dagen.

  Groetjes Astrid.
  http://creaastrid.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En OF ik hem leuk vind!!! Ben echt blij dat je nu een blog hebt hoor, dan kan iedereen tenminste meegenieten van je prachtige kaartjes!!
  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is werkelijk prachtig, wat een pech werken met dit mooie weer, maar je kunt toch de ochtendjes meepikken nietwaar?

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart Monique,

  groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wooww wat een schitterend kaartje!!! Mooi papier zeg!!
  Moest wel effe goed kijken hoor, je profielfoto is veranderd, leuke foto!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Monique

  Wat een pracht kaart.
  Echt schitterend mooi gemaakt.
  Een heel fijn weekend.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Monique,
  wat fijn dat je nu een blog hebt! Ga je natuurlijk gelijk volgen, ja kaartje vind ik prachtig. Mooie kleuren bij elkaar.
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!