woensdag 14 september 2011

Een taartpunt


Hallo allemaal,
vandaag wil ik jullie een taartpunt laten zien die ik al een tijdje terug heb gemaakt..  Deze heb ik gesneden uit een mal die ik ooit bij Doe@ding heb gekocht ( ik geloof van Marianne-design)  Maar je ziet ook geregeld op diverse blogs deze punten verschijnen tot aan hele taarten aan toe!  Hardstikke leuk om te zien ,maar wat een werk zal dat geweest zijn want je wil niet weten hoeveel tijd er in dit kleine puntje is gaan zitten. Het papier is van Tilda en de bloemetjes zijn met ponsen van Nellie Snellen evenals de vlinder. Het takje is van een pons van L-EM.com. Ook deze heb ik bij Doe@ding vandaan. Marlous is zo lief geweest deze pons voor mij uit Engeland te bestellen en stuurde deze naar me op zonder dat ik betaald had. Hoezo blind vertrouwen in je klanten!!  Ik heb haar natuurlijk gelijk betaald en bedankt!! Marlous mag zeker wel eens in het zonnetje gezet worden met alles wat ze voor ons doet!!  De kleine bloemetjes opzij zijn eigenlijk een lintje maar deze heb ik losgeknipt en verwerkt. En dit is het eindresultaatgeworden. Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties!!
Allemaal weer een fijne dag toegewenst!!
Veel liefs van monique

6 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi geworden. Heb deze mal zelf ook. En inderdaad soms zie je een hele taart voorbij komen. Maar daar heb ik me ook nog niet aan gewacht.
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heee... die herinner ik me nog ;-) Hij is super schattig!!

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi,
  Hij ziet er heel erg mooi uit, en wat een werk, dat kan je wel zien hoor
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique

  Dit ziet er echt schattig uit.
  Echt schitterend mooi gemaakt.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi-hoi
  een prachtige taartpunt en ook al is het veel werk geweest het ziet er echt heel smakelijk uit!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er lekker uit, je hebt hem heel erg mooi gemaakt. Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Dat kaartje maak je van kaartkarton van 9x27 cm en hier staat een filmpje hoe je het maakt http://www.youtube.com/watch?v=hkDfbyHXKvY
  groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!