vrijdag 6 december 2013

Adventkaarsen


        Hoi lieve blogvriendjes

 Iedereen is al volop bezig zijn huis gezellig te maken voor de komende kerstdagen. Ik ben helaas nog niet zover maar ik heb van de week wel een leuke kandelaar op de kop getikt waar ik een leuke advent kaarsenstandaard van gemaakt heb.Ik heb op de bodem van de kandelaar houten sterren gelegd en vier grijze kaarsen gekocht. Deze heb ik omwikkeld met grijs touw en met vier leuke labeltjes eraan heb ik het geheel omgetoverd tot een leuke advent kandelaar!! Deze ga ik van het weekend gezellig laten branden.



Morgen een lekker dagje vrij die ik goed ga benutten .Ik ga met drie lieve collega's naar de kerst-fair die georganiseerd is door Corrie van de Zoete inval en deze duizendpoot heeft het groots aangepakt door de fair te houden in het kasteel van het oude land van ooit!! Misschien gaan er meer van jullie!! Ben benieuwd maar heb er erg veel zin in !! Foto's zullen zeker volgen!! In ieder geval wil ik jullie allemaal een fijn weekend toe wensen!!

4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie adventskaarsen!
  Geniet morgen maar op de prachtige fair, ik wou dat het niet zo ver van hier vandaan was, zou daar ook best wel eens willen rondstruinen.
  Lekker genieten van je vrije dag,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet maar lekker morgen !!!..liefs van mij...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo wat ziet dit er mooi en gaaf uit! en hoop dat je uitga-dag reuze leuk en gezellig was1
  groetjes,corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben erg benieuwd naar de foto's van de fair. Je hebt vast een fantastische dag vandaag. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!