dinsdag 18 juni 2013

Zo maar een berichtje van mij

hoi Allemaal,
 Dat is weer even een tijdje geleden dat ik wat gepost heb. Ik heb het erg druk gehad met de laatste opdrachten die afgerond moesten worden voor de opleiding E.V.V. ( eerst verantwoordelijke verzorgende)Ik heb ondertussen de laatste opdracht afgerond. Het maken en presenteren van een kwaliteitscirkel. ( een verbeterpunt vinden en uitwerken voor het huis waarin  ik werk) Nu volgende week alleen nog het eindgesprek en dan ben ik klaar. dus jullie begrijpen dat ik weinig tijd gehad heb om te freubelen en te bloggen. Maar het eind is in zicht en dan heb ik ook heerlijk vakantie en ga dan alles lekker inhalen. Op dit moment ben ik bezig om Klaartje de koe  te haken voor mijn collega.  Heerlijk om tussendoor op te pakken en aan te werken.Als ze klaar is zal ik haar zeker laten zien op mijn blog.
Geniet van het mooie weer!!
Liefs van Mij

2 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met de laatste loodjes, fijn dat je tussenin zo een werkje hebt wat je heel even rust geeft. We hebben het allemaal zo nodig hè ;)
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat wordt leuk Monique, ben benieuwd hoe ie eruit gaat zien als ie helemaal klaar is.
  Zie je volgende week woensdag. Gezellie!!!

  liefs, El

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Ik vind het enorm leuk om ze te lezen. Je mag eerlijk vertellen wat je ervan vind. Ook als je het minder mooi vind!!